Revisor


Få 3 gratis og uforpligtende revisor-tilbud

Ønsker du at få revisorrådgivning ?

Opret din regnskabsopgaver i formularen her under og få 3 tilbud på mail.

Vi er landsdækkende og kan sætte dig i forbindelse med dygtige revisorer fra hele Danmark.


  • 1. Helt gratis og uforpligtende

    Det er 100% gratis når du indhenter tilbud på alle slags revisionsopgaver og bogholderopgaver.
  • 2. Spar tid

    Du sparer tid på at finde revisorer og indhente tilbud. Vi kommer med dem til dig.
  • 3. Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, så konkurrerer revisorerne/bogholderne om at give dig et godt tilbud.

En revisor kan udføre mange forskellige revisorydelser, som kan vedrøre budgetter, regnskaber, stiftelse af selskaber, og meget andet. Herunder kan du læse om en lang række forskellige revisorydelser som du kan få tilbud på gennem regnskabspriser.dk 

 


Afvikling af virksomhed

Der er flere måder din virksomhed kan afvikles på. Det afhænger af livsforløbet i virksomheden og hvordan din personlige situation er, derfor vil du i vores artikler kunne læse om køb og salg af virksomhed, generationsskifte, konkurs, rekonstruktion og ophør af virksomhed.

 
Budget og nøgletal

Find en revisor til at rådgive om budgetter og virksomhedens nøgletal!

 
Finansiering

Find her hjælp til rådgivning om hvilken type finansiering (Lån, Leasing, Factoring & Amortisationsformer) der er mest fordelagtig for din virksomhed, skal du også bruge hjælp til, at få udarbejde materialet til banken hjælper revisoren dig også med dette.

 
Forældrekøb

Hvad skal du være opmærksom på ved udlejning af din lejlighed til dit eget barn?

 
Registreret revisor

De primære arbejdsopgaver en revisor beskæftiger sig med i forbindelse med regnskaber er revison, review, assistance til regnskabs-opstilling og udvidet gennemgang.

 
Pension

I Danmark er der 3 slags pensioner, der er de offentlige og lovbestemte ordninger, arbejdsmarkedspensioner via ens arbejdsgiver og individuelt oprettede pensioner.

 
SKAT

Du vil kunne læse om forskudsopgørelsen, selvangivelsen og årsopgørelsen, det er de afgørende elementer i din personskat, har du brug for et overblik, find en revisor her der kan hjælpe dig med din SKAT.

 
Solcelleanlæg

Solcelleanlæg anses for at erhvervsmæssig virksomhed, og der er 2 valgmuligheder for hvordan man opgøre regnskabet for solcelleanlægget.

 
Virksomhed- & Selskabsstiftelse

Brug for hjælp til at oprette din virksomhed, læs mere her og find en revisor til at hjælpe dig med stiftelsen af din virksomhed.

 
VSO & KAO

Virksomhedsordningen og kapitalafkastningsordningen er en beskatningsform man kan vælge, når man driver personlig ejet erhvervsdrivende virksomhed, beskatningen er noget mere gunstig i forhold til de almindelig regler jf. personskatteloven.

 
Udlejning af ejendom

Udlejer du din lejlighed, sommerhus eller dit hus kan du her få informationer om hvordan regnskabet opgøres efter de skattemæssige regler.